Sommerfuglekort med blomsterfrø

En personlig hilsen til dine kunder eller kære – til minde om et levet liv. 
Vores kort med blomsterfrø og sommerfuglemotiv. Kortet kan bruges til bl.a. sammenkomster eller som personlige mindesmærker.
Kortet er en betænksom gestus, når det efterlades i hjemmet efter kistelægningen, eller når det placeres i en kurv til at dele ud blandt pårøremde i din begravelsesforretning. Kortet kan personliggøres med felt til firmastempel bagpå. Kortet med blomsterfrø er en effektiv måde at efterlade et varigt, positivt indtryk på de mennesker, der betyder mest for din forretning – familier til den afdøde.

Vores leverandør bruger udelukkende kvalitetetsfrø. Frøene bliver løbende kvalitetstestet og har et spireevne på over 80%. Dog er denne mindesommerfugl et naturprodukt og derfor kan vi ikke give en garanti for, at blomsterne blomstrer fra hvert mindesmærke/sommerfugl.  Der er mange faktorer, der bestemmer, om et frø spirer – bl.a. skal det vandes regelmæssigt ligesom det trives bedst i et lyst og tempereret miljø.

Grav denne sommerfugl ned i haven 
og nyd de vilde blomster, som vil 
blomstre år efter år til minde
om din kære.


Håndlavet af naturlige, bionedbrydelige fibre med indlejret frø. Stil i vand natten over. Dæk med 0,5 cm let jord direkte i en varm have eller indendørs i en lille plantepotte. Vand ofte indtil frøene spirer efter ca. 3 uger. Papiret nedbrydes i jorden, og frøene forvandles til blomster.