Red Dot Design Award

Diamant Kisten blev lanceret i forbindelse med Tommerup Heilskovs 100 års jubilæum den 10. oktober 2010. Diamantserien er blevet til for at yde en værdig afgang, samtidig med at behovet for at afspejle moderne værdier tilgodeses. Samarbejde mellem Jacob Jensen Design og Tommerup Heilskov har været med til at genskabe kisten på en følsom og relevant måde. Resultatet er en kiste- og urneserie i klassiske renhed, som bryder med den sædvanlige forståelse af en kiste, men ikke desto mindre, umiddelbart virker velkendte.

4.000 produkter fra 57 nationer
“Ekspertjuryen har nøje undersøgt, testet og evalueret hver enkelt bidrag ved anvendelse af de højeste standarder”, siger professor dr. Peter Zec, initiativtager og administrerende direktør for Red Dot Design Award, som har kørt siden 1955. “Med deres præstationer har prismodtagerne ikke alene demonstreret ekstraordinær designkvalitet, men de har også vist, at design er en integreret del af innovative produktløsninger. Alle produkter, der har vundet en pris i Red Dot Design Award, har skullet overbevise en international ekspertjury om produkternes kvalitet. De udvalgte produkter skiller sig ud fra masserne designmæssigt og samtidig har de innovative tilgange bevist kvalitet i en af de hårdeste design konkurrencer i hele verden,” forklarer designeksperten Peter Zec.

Dette var også en af årsagerne til at Diamant 32 modtog Red Dot Design Award i en af de mest berømte internationale designkonkurrencer. Kisten blev tildelt “Red Dot” præmien for høj designmæssig kvalitet. Jurypanelet bestod af højt respekterede eksperter.

“Som altid, kiggede vores jury med deres ekspertise på de nominerede produkter. Designkvaliteten har markeret sig klart i bedømmelsesprocessen, hvor ægte og nye kreative løsninger også bliver belønnet. Begge disse kriterier er ikke bare målestokke for godt design, men også for mulighederne for succes på markedet. Dette potentiale er udvidet flere gange i løbet af den målrettede brug af vores berømte design award “, siger professor dr. Peter Zec.

Læs mere her.