Mange har en finger med i maleri

Stafet For Livet er et døgn, hvor der sættes fokus på kræftsagen, og hvor man kæmper sammen og fejrer livet. Det er også en anledning til at mindes dem, man har mistet, og give håb til dem der kæmper.

240 personer deltog i den første Stafet for Livet i Glamsbjerg i august for at gå eller løbe en tur i den gode sags tjeneste. Efter motionen havde deltagerne mulighed for at sætte deres fingeraftryk på et maleri.

Stine Poulsen, der var tovholder på standen for Viden om sundhed og kræft ved Stafet for Livet, havde taget kontakt til Galleri Langager på Helnæs for at høre om galleriet ville sponsorere et maleri. Valget faldt på billedkunstneren Anette Mathiesen, der bor ved Vester Skerninge.

Vi hos Tommerup Heilskov har bridraget til dette fantastiske projekt, ved at sponsorere trykningen af hele 200 plakater af maleriet. Projektet passer nemlig fint ind i vores egen kultur, da vi selv for det første har et træ i vores eget logo og desuden planter et træ i naturen for hver kiste vi sælger. Dermed mente vi, at dette var en naturlig sag at træde til i.