Den personlige farvel

Den personlige farvel –  bisættelse eller begravelse. Det er blevet moderne at vælge en personlig afsked som passer til den afdøde. Mulighederne er mange gennem hele processen. 

Kistefarven – Vores Akvarelserien fås i 5 almuefarver samt hvid. Vi kan også male kisten eller urnen i nøjagtig den farvenuance som passer til den afdøde. 

Blomsterkrans eller buketter som passer til den afdødes profession eller fritidsliv.

Sommerfugl klistermærker på kisten som kan farvelægges af børnebørnene. 

Dødsannoncen: Det er moderne at skrive en personlig hilsen som passer til den afdøde eller bruge et særligt billede i dødsannoncen. De traditionelle symboler som blomster og kors har fået selskab af garnnøgler og strikkepinde, bowlingkugler, lastbiler, kolonihavehuse, kæledyr mm.

Sangvalg til begravelse eller bisættelse. Se vores liste over populære sange under relaterede forneden. Du kan vælge en hvilken som helst sangsom har betydning for den afdøde. 

Gravsten som kan udformes så den fortæller om et levet liv – både med hensyn til teksten samt til det kunstneriske udtryk. Henning Mankell som døde i 2015 valgte flg. citat til sit gravsted “Jeg har hørt solsorten. Altså har jeg levet”.