Den grønne bisættelse

Verden over bliver den grønne bisættelse – som tager hensyn til miljøet – et endnu mere populært valg. Tommerup Heilskov følger nøje dette trend som vi selv har støttet op omkring gennem mange år. Hvad vi låner af naturen, leverer vi tilbage til naturen. Hos Tommerup Heilskov arbejder vi aktivt med at skåne miljøet. 

Skovbegravelsespladser
Rundt om i landet etableres der skovbegravelsespladser. I begyndelsen af marts åbnede den første ikke-indviede gravplads i Danmark i Kohaveskoven i Odense, hvor man kan få sat sin urne ned. Skovbegravelsepladsen er etableret af kommunen og har fået det blå stempel af Kirkeministeriet. 

Træer – Træd varsomt på denne jord –  også når du går herfra.
Hos Tommerup Heilskov arbejder vi aktivt på at skåne miljøet. Hver dag fremstiller vi kister af nordisk træ på vores fabrik i Glamsbjerg på Fyn. Vores motto er: Hvad vi låner af naturen, leverer vi tilbage til naturen. Nu tager vi endnu et skridt i den miljørigtige retning. Vi planter et træ for hver kiste vi bringer. Læs mere her

Blomster
Brug evt. markblomster som kistepynt. Årstidens blomster skaber et smukt og enkelt minde…Hvis du er interesseret i den miljørigtige bisættelse anbefaler vi bl.a. vores serie Natururne – Memory – samt Tubeurner. Som kiste anbefaler vi vores miljøkiste i ubehandlet fyrretrå med naturrebsstropper.