Beyond Life urner

Børn og børnebørn kan sende en sidste hilsen ved at de kan dekorere urnen helt som de ønsker. Hilsner eller tegninger gør, at urnen bliver bliver helt unik.

Tanken med Beyond er, at de efterladte ud over at besøge gravstedet, kan se livet spire og plukke en buket blomster hvor de lagde frøkapslen i jorden. Her er omtanke med naturen i højsæde. Fås i mosgrøn, turkisblå, himmelblå, rosa og hvid.

OBS: URNEN ER IKKE EGNET TIL POSTFORSENDELSE EFTER PÅFYLDNING AF ASKE.

Det er en stor fornøjelse at kunne præsentere vores nye urne fra Beyond Life. Urnen er bionedbrydelig og produceret i støbepap. Med urnen er et vedhæng – en frøkapsel – med integrerede frø. Når urnen nedsættes i jorden trækker man frøkapslen af og lægger den f.eks. i en potte på terrassen eller i jorden i haven eller et andet sted. Derefter vokser der blomster og et træ op på stedet. På den måde blomstrer livet igen. Urnen er dansk design og samles her på Tommerup Heilskov i Glamsbjerg. Vi har hele tiden et tæt samarbejde med alle, der er involveret i produktionen. På den måde sikrer vi dig et produkt i top kvalitet.

Formen er inspireret af den smukke plante Japansk lygte, hvis bær er omsluttet af en papirtynd lanterne. Frøene ligger i en kapsel, udformet som et blad. Vi har udvalgt forskellige smukke og hårdføre typer af træer og blomster. I Danmark og landene sydover er frøene Rubini-træ og Blå hav frøblanding. Til Island, Sverige, Norge og Finland er det birketræ og mark-forglem-mig-ej.

Volume: 5 liter
Bredde: 22 cm
Længde: 22 cm
Højde: 28 cm

Materiale: cellulose og kartoffelstivelse.
Farver: Beyond Life urnen fås i farverne Turkisblå, Mosgrøn, Rosa, Hvid og Himmelblå.
Design: Pia Galschiøt Bentzen som er uddannet på Danmarks Designskole Kolding.
Tommerup Kister har eneforhandling af denne urne i Norden.